Sign Up! Login: Password: New User? Forgot? Support
Top Mods!
Wowhead Search
by sonofsamedi
Digital Clock
by Wolfar15
Admin Forums
Welcome to the GuildPortal Help Community! These forums are for admin-to-admin help.
Available Forums
Forums : Voodoo Tech and Scripter's Den of Scriptniquity > Members Auto-Disbanded Even Though Checkbox Not Checked
jmcmike (New Admin) 10/15/2008 1:25 AM EST : Members Auto-Disbanded Even Though Checkbox Not Checked
jmcmike
Posts: 900
Zomgawsh Poster

Sigh, I hate having to do this but since GP is not responding to my ticket and I had to resubmit it today I figured I would post here for help.  Maybe some of you have run into my problem.  This is what I sent to them this morning.

---BEGIN---
This is the second time I have had to submit this support request and I have heard nothing!  This is a very serious problem and I don't understand why it is so hard to get support about such a critical issue.

Last week on 10/8 the following users were disbanded from my site:
<member list>

The problem is that at I have never checked the "Enable Auto-Disband" checkbox.  There was a value of 90 days in the "Days before auto-disband" field but the checkbox was not checked.

The night before I had demoted most members to member instead of officer due to a reorganization.  since almost all of our members were officers they had not been affected by what I can only imagine is a bug.

Please restore these users.  I cannot do it myself.

Also, when can I expect better support from Guild Portal?  Honestly I have shopped around for a while but I stick with you guys for a number of good reasons but still, this ongoing lack of support really makes it difficult.  If you're not bringing in enough revenue to keep enough support people on the job, start charging more or figure something else out.  Providing sub-standard support is never a recipe for success.  Someone will eventually come along and do it better.
---END---
TopBottom

Mottie (MVP) 10/19/2008 3:45 AM EST : RE: Members Auto-Disbanded Even Though Checkbox Not C...
GuildPortal MVP
Mottie
Posts: 3884
Zomgawsh Poster

It looks like this problem was fixed... read the "Service Updates" in the right column... I wish they would respond in the forums, or at least have a "bug" forums where someone can say "FIXED!"
TopBottom

jmcmike (New Admin) 10/19/2008 7:06 AM EST : RE: Members Auto-Disbanded Even Though Checkbox Not C...
jmcmike
Posts: 900
Zomgawsh Poster

Yep, they replied to me yesterday that they did not know and they would have the dev look at it.  Glad they fixed it but I am now out of luck with my disbanded users.  They say they can't get them back in my site.  I don't see why but I have given up trying to make sense of their support.  I guess I could press them for a better answer but what's the point when you have to wait weeks for a response?

We need to seriously consider moving just so we can be sure that our membership roles are secure and that we'll get support when something goes wrong.
TopBottom

Admins Online
There are   members online.
So-and-so has logged on!
%title%
%message%