Sign Up! Login: Password: New User? Forgot? Support
Top Mods!
Wowhead Search
by sonofsamedi
Digital Clock
by Wolfar15
Admin Forums
Welcome to the GuildPortal Help Community! These forums are for admin-to-admin help.
Available Forums
Damentedd (New Admin) 12/16/2008 4:39 AM EST : Vent Help
Damentedd
Posts: 4
Getting Started!

I read threw and searched but it seems like the topic i have read have left out the information that i am needing. i keep getting this error when i copy and paste this code.  
 <object data="http://www.nanospy.de/track.php?ip=gold.typefrag.com&port=0&qport=35343&prot=ventrilo&width=200&height=300&t=html" style="overflow:hidden;" height="300" width="200" type="text/html"></object>

i am copying and pasteing this into custom html rides side tab. When i click preivew it works but when i save it i get this error

Some of the required fields for this element were missing.  Please re-check your submission and include any required fields for this element.

any help will be greatfull..

Thank you
TopBottom

Mottie (MVP) 12/17/2008 6:19 AM EST : RE: Vent Help
GuildPortal MVP
Mottie
Posts: 3883
Zomgawsh Poster

Use the "HTML-Code" instead of XHTML... Try pasting this in a free form text/HTML box. Right click and "Paste As Html" when you add it.
<iframe src="http://www.nanospy.de/track.php?ip=gold.typefrag.com&port=0&qport=35343&prot=ventrilo&width=200&height=300&t=html" style="width:200px; height:300px; border:none; " frameborder="0" scrolling="no">Your browser doesnt support frames or is configured not to display frames.</iframe>
TopBottom

Admins Online
There are   members online.
So-and-so has logged on!
%title%
%message%