Sign Up! Login: Password: New User? Forgot? Support
Top Mods!
Wowhead Search
by sonofsamedi
Digital Clock
by Wolfar15
Admin Forums
Welcome to the GuildPortal Help Community! These forums are for admin-to-admin help.
Available Forums
Forums : Pimp My Site! > Content Box Title WTF?
Pinkrocket (New Admin) 10/5/2009 12:37 AM EST : Content Box Title WTF?

Pinkrocket
Posts: 7
Getting Started!

Can anyone figure out what is going on with my ContentBoxTitle areas or lack thereof?

Problem here:
www.guildportal.com/guild/123244

How it should look:
www.guildportal.com/guild/329006

I have a feeling it has something to do with the "beta sandbox" in the control panel however I dont see an option to set t default.

Thanks in advance
TopBottom

Mottie (MVP) 10/5/2009 8:15 AM EST : RE: Content Box Title WTF?
GuildPortal MVP
Mottie
Posts: 3883
Zomgawsh Poster

Hi Pinkrocket!

Your links are broken... they should be (I think LOL): http://admins.guildportal.com/Guild.aspx?GuildID=123244&TabID=1050691 and http://admins.guildportal.com/Guild.aspx?GuildID=329006&TabID=2756652

But anyway, did you try clearing out the background image from the Content Boxes?
Control Panel > Style Tools > Site-Wide: Content Boxes > Header > Background Image
and if that's not it, try clearing out all the images from here:
Control Panel > Style Tools > Custom Images: Box Borders > Remove All
and if it still doesn't work, then I'd submit a ticket because it might be something Aaron will have to take care of.
TopBottom

Pinkrocket (New Admin) 10/5/2009 1:06 PM EST : RE: Content Box Title WTF?

Pinkrocket
Posts: 7
Getting Started!

Hi there Mottie!

The "Remove All" from the box borders got rid of those ugly background images!

However 'ContentBoxTitle' div is still missing and replaced with 'ContentBoxTitleNoBackground' There is also some weird tables following the div. I guess I'll try submitting a ticket!

Thanks for the help!
TopBottom

Mottie (MVP) 10/5/2009 2:30 PM EST : RE: Content Box Title WTF?
GuildPortal MVP
Mottie
Posts: 3883
Zomgawsh Poster

Hi Pinkrocket!

You should only have "ContentBoxTitleNoBackground" because you're not using any content box borders. If you were then it would replace the title class with "ContentBoxTitle"... So, you'll have either one based on your borders. And I believe the divs are what replace the borders. Hmmm, maybe try using blank images for one of your borders and see what happens. Try this as an image:
http://i201.photobucket.com/albums/aa236/Mottie1/testsite/blank.gif
It's a 1x1 transparent pixel... add this as your content box borders will restore the "ContentBoxTitle" class and should get rid of the divs.. but I'm guessing
TopBottom

Admins Online
There are   members online.
So-and-so has logged on!
%title%
%message%