Sign Up! Login: Password: New User? Forgot? Support
Top Mods!
Wowhead Search
by sonofsamedi
Digital Clock
by Wolfar15
Admin Forums
Welcome to the GuildPortal Help Community! These forums are for admin-to-admin help.
Available Forums
Forums : Pimp My Site! > Advanced Style Settings
536912520_Inactive (New Admin) 2/1/2005 7:06 PM EST : Advanced Style Settings

536912520_Inactive
Posts: 2765
Zomgawsh Poster

I remember when I first put in custom borders for my website, there was a preview of what it would look like, before you clicked on "save".

While messing with the banner stuff, I checked out the content box area, and there is no longer the preview.

Is there a reason this was removed? Is there a way we can get it back??

*Arouin
TopBottom

Aaron Lewis (Blue Collar) 2/2/2005 3:15 AM EST : RE: Advanced Style Settings
GuildPortal Dev
Aaron Lewis
Posts: 1978
Zomgawsh Poster

Heya Arouin  

I don't remember it showing images before you saved them, only onceimages have been saved already.  Like if you go back into theeditor after having some entered, it shows them over to theright.  Could be my memory's failing though.
Aaron Lewis, GuildPortal.com
TopBottom

22542_Inactive (New Admin) 2/7/2005 8:49 AM EST : RE: Advanced Style Settings

22542_Inactive
Posts: 705
Zomgawsh Poster

I recall the preview view as well.  It was in the control panelwhere you could change the theme/style of the site.  It showedwhat the site would look like in a cropped window.  I think thatwent away with the .net upgrades perhaps?


TopBottom

Admins Online
There are   members online.
So-and-so has logged on!
%title%
%message%