Sign Up! Login: Password: New User? Forgot? Support
Top Mods!
Wowhead Search
by sonofsamedi
Digital Clock
by Wolfar15
Admin Forums
Welcome to the GuildPortal Help Community! These forums are for admin-to-admin help.
Available Forums
Forums : Pimp My Site! > Having CSS problems, please help!
537684219_Inactive (New Admin) 7/17/2007 8:08 PM EST : Having CSS problems, please help!

537684219_Inactive
Posts: 8
Getting Started!

Here's the guildportal some friends and I are putting together for a WoW guild.

http://www.guildportal.com/Guild.aspx?GuildID=193072&TabID=1631241

I'm trying to change the default font color from black, and I don't know how to do it. I tried changing some of the hex codes in the custom style sheet I have, but I'm real new to this. What's the syntax?

Oh, I also tried changing the Page Style font color thing, the "easy" way, and that didn't work either.


Helpppp!
TopBottom

537684219_Inactive (New Admin) 7/17/2007 8:44 PM EST : RE: Having CSS problems, please help!

537684219_Inactive
Posts: 8
Getting Started!

Sorry for double posting, however, I figured out that the A:active and A:link, etc syntax's seem to control the font colors, however, the only ones that change the colors are the link, hover, and visited ones. The other color remains black even after setting it to #FFFFFF.

I'm stumped.
TopBottom

Bullarky (New Admin) 7/17/2007 11:42 PM EST : RE: Having CSS problems, please help!
Bullarky
Posts: 969
Zomgawsh Poster

Either you figured it out or something weird is going on.  Your page contains a white font for me.

You might have fallen victim to a stale cache problem.

Either way, I think you got rid of the black font! 
TopBottom

Admins Online
There are   members online.
So-and-so has logged on!
%title%
%message%