Sign Up! Login: Password: New User? Forgot? Support
Top Mods!
Wowhead Search
by sonofsamedi
Digital Clock
by Wolfar15
Admin Forums
Welcome to the GuildPortal Help Community! These forums are for admin-to-admin help.
Available Forums
Forums : Pimp My Site! > Devs? 2 different addresses for my homepage bug?
Fortinbras CoH (Guild Admin) 7/9/2007 2:51 PM EST : Devs? 2 different addresses for my homepage bug?
Fortinbras CoH
Posts: 622
Zomgawsh Poster

It seems that when a non-member tries to go to my homepage:

dawnofdistortedlight.guildportal.com

it comes up blank.  When, however, the user clicks on our HOME tab button, it navigates to the correct homepage.  What gives?

Is this happening to all sites on GP?

This only started happening today.

No alternate text supplied.

TopBottom

Bullarky (New Admin) 7/10/2007 3:20 AM EST : RE: Devs? 2 different addresses for my homepage bug?
Bullarky
Posts: 969
Zomgawsh Poster

Looks like you added a new site page and set its display property to 0.  This could make it the default page for your site.

To fix:  Go to your control panel and then click on site pages.

The very top tab on that page will be the default page for your site.  Basically all you need to do is click on display options for your home page and set its display order property to 0.  This will make it the top most tab.  If not, go into the topmost tab and set its display order property to something other than 0. 

This should fix your problem.
TopBottom

Fortinbras CoH (Guild Admin) 7/10/2007 11:41 AM EST : RE: Devs? 2 different addresses for my homepage bug?
Fortinbras CoH
Posts: 622
Zomgawsh Poster

Ha!  Thank you so much, Bull!

Started to panic there...
TopBottom

Admins Online
There are   members online.
So-and-so has logged on!
%title%
%message%