Sign Up! Login: Password: New User? Forgot? Support
Top Mods!
Wowhead Search
by sonofsamedi
Digital Clock
by Wolfar15
Admin Forums
Welcome to the GuildPortal Help Community! These forums are for admin-to-admin help.
Available Forums
Forums : Pimp My Site! > www.axiomfiles.com OUTAGE?
Bullarky (New Admin) 7/7/2007 10:35 AM EST : RE: www.axiomfiles.com OUTAGE?
Bullarky
Posts: 969
Zomgawsh Poster

Sorry just saw the system wide message.  Awesome news Aaron!

WOOT!
TopBottom

archabaddon (New Admin) 7/9/2007 5:37 AM EST : RE: www.axiomfiles.com OUTAGE?
archabaddon
Posts: 643
Zomgawsh Poster

Yeah, I noticed this weekend it was out again also.  I use the Axiom space mostly for base page pictures and images, like the banners, buttons, icons, etc.  Ironically, the stuff hosted on PhotoBucket always comes up, but the Axiom content borks out.  Had to make sure it wasn't a DNS server issue before I realized it was Axiom messing up again 

If you end up changing providers Aaron, try to see if you can increase the storage space as well 

Edit: NM, guess I should have RTFA first
TopBottom

archabaddon (New Admin) 7/9/2007 6:09 AM EST : RE: www.axiomfiles.com OUTAGE?
archabaddon
Posts: 643
Zomgawsh Poster

Aaron Lewis said:
Katarine1 said:
Ours are gone as well, although severe lag was occurring before they disappeared (but the images would eventually appear).

Sigh.

First image posting is screwed up and now this.

Not impressed.


What's wrong with posting images?


Aaron, you might also want to look here for a problem re: the new WYSIWYG Insert Image issue.
TopBottom

Admins Online
There are   members online.
So-and-so has logged on!
%title%
%message%