Sign Up! Login: Password: New User? Forgot? Support
Top Mods!
Wowhead Search
by sonofsamedi
Digital Clock
by Wolfar15
Admin Forums
Welcome to the GuildPortal Help Community! These forums are for admin-to-admin help.
Available Forums
537505398_Inactive (New Admin) 6/23/2007 8:48 AM EST : HTML Problem

537505398_Inactive
Posts: 5
Getting Started!

basically i have a correct and active html code as its been tested on another site. but on gp, when i go into free from text/html editor, when i enter the code into the html part i get a message saying =

" GuildPortal's internal security engine has halted your request.  Please note that active scripting of web pages is disabled, in order to protect you and your users.  A full log of the request, and all other related information, has been sent to the our alert system and will be reviewed promptly."

i would like to no wht this is all about ?
and wht i can do to successfully get my html code working ?

TopBottom

LoTekGhost (Guild Admin) 6/23/2007 9:06 AM EST : RE: HTML Problem
LoTekGhost
Posts: 579
Zomgawsh Poster

    I'm having a very similar issue with one of my free-form content boxes as well.  I have an image rotator code that I've been using as a Member Pictures feature on my guild site for some time now.  However,when I went to add another image into the rotator today, I received the same message as reeveman.  I used the same method that I had used not 2 days ago to add another picture URL to the code, and it worked just dandy as with all others before it.  Suddenly, it's not working.  Any help would be most appreciated.  

*EDIT: I checked my other guild site, which uses the exact same code format as the guild I mention above, and I can still see it running.  However, when I tried to edit this one as well, it returned the same error.  So I canceled out without changing, and I can still see the rotator running smoothly.  I really can't figure this thing out.
TopBottom

Aaron Lewis (Blue Collar) 6/23/2007 11:17 AM EST : RE: HTML Problem
GuildPortal Dev
Aaron Lewis
Posts: 1978
Zomgawsh Poster

Hey guys,While we're not going to be going back and whacking your existing content, we are temporarily blocking scripting across the board to combat XSS.While we'll probably ease up on things like the admin tools, posts, shouts and other user-supplied content will probably remain under lockdown.Give us a couple days on the admin tools, cool?
Aaron Lewis, GuildPortal.com
TopBottom

LoTekGhost (Guild Admin) 6/23/2007 11:22 AM EST : RE: HTML Problem
LoTekGhost
Posts: 579
Zomgawsh Poster

Aaron Lewis said:
Hey guys,While we're not going to be going back and whacking your existing content, we are temporarily blocking scripting across the board to combat XSS.While we'll probably ease up on things like the admin tools, posts, shouts and other user-supplied content will probably remain under lockdown.Give us a couple days on the admin tools, cool?


Thanks for the update Aaron!  Really appreciate it!

I'm fine and dandy with it given the purpose of the temp block and I'm quite cool with waiting a few days.  I just disliked knowing exactly why it was being blocked, but now that I know, I'm all set.

Thanks again! 
TopBottom

537505398_Inactive (New Admin) 6/24/2007 12:26 AM EST : RE: HTML Problem

537505398_Inactive
Posts: 5
Getting Started!

yes thts cool m8, just wanted to no wht was going on.

thnx again
TopBottom

Admins Online
There are   members online.
So-and-so has logged on!
%title%
%message%