Sign Up! Login: Password: New User? Forgot? Support
Top Mods!
Wowhead Search
by sonofsamedi
Digital Clock
by Wolfar15
Admin Forums
Welcome to the GuildPortal Help Community! These forums are for admin-to-admin help.
Available Forums
Jovena (New Admin) 4/8/2007 7:38 AM EST : Have guild page issues...

Jovena
Posts: 168
Posts With Wolves

Due to lack of ability on my part some parts of guild page are little messed up.
I wanted to do the auto roster for vanguard using the XML?
Sound like it will keep updated from Sony site directly correct?
Right now I rely on members and thats not working so well.

Please if someone could look at my site and give some suggestions I would greatly appreciate it. Oh also seem to have image errors on the front page in the news area?? Not sure how to fix that ..I looked but cant see where its even getting the attempted image link?
http://www.guildportal.com/Guild.aspx?GuildID=156262&TabID=1325078
Thanks
TopBottom

Jovena (New Admin) 4/10/2007 5:50 AM EST : RE: Have guild page issues...

Jovena
Posts: 168
Posts With Wolves

Think I have the XML auto roster part taken care of....but still have some issues with missing link type graphics? I am such a noob!!
TopBottom

Jovena (New Admin) 6/6/2007 5:31 AM EST : RE: Have guild page issues...

Jovena
Posts: 168
Posts With Wolves

Jovena said:
Think I have the XML auto roster part taken care of....but still have some issues with missing link type graphics? I am such a noob!!


Well dispite the overwhelming number of no responses I got this fixed as well!
TopBottom

Admins Online
There are   members online.
So-and-so has logged on!
%title%
%message%