Sign Up! Login: Password: New User? Forgot? Support
Top Mods!
Wowhead Search
by sonofsamedi
Digital Clock
by Wolfar15
Admin Forums
Welcome to the GuildPortal Help Community! These forums are for admin-to-admin help.
Available Forums
Guppy Queen (New Admin) 3/1/2009 3:20 PM EST : Finally able to post
Guppy Queen
Posts: 41034
Zomgawsh Poster

Thanks for fixing Aaron
TopBottom

Extell (New Admin) 3/5/2009 8:16 AM EST : RE: Finally able to post
Extell
Posts: 347
Fingers of Fury!

If this is about the ability to add new topics....I cant on my site: http://lowmalfurion.guildportal.com

When I click the "Add Topic" it just returns me to the front page of the site.
TopBottom

Asgeirr (New Admin) 3/5/2009 8:19 AM EST : RE: Finally able to post
Asgeirr
Posts: 600
Zomgawsh Poster

I'm in the same boat. Can we get this problem fixed asap.
TopBottom

AmazingOne (New Admin) 3/5/2009 8:22 AM EST : RE: Finally able to post
AmazingOne
Posts: 1449
Zomgawsh Poster

Same issue.
TopBottom

tika (Guild Admin) 3/5/2009 8:24 AM EST : RE: Finally able to post
tika
Posts: 1343
Zomgawsh Poster

same issue on my ac forums
Happiness is a butterfly, which, when pursued, is always just beyond your grasp, but which, if you will sit down quietly, may alight upon you.
                   -Nathaniel Hawthorne
TopBottom

Hallfrid (New Admin) 3/5/2009 8:32 AM EST : RE: Finally able to post
Hallfrid
Posts: 432
Fingers of Fury!

Struggling with the same thing at saga.guildportal.com

any word on the cause, or is this something that has to be pushed out to sites?
TopBottom

-Bloodnok- (Guild Admin) 3/5/2009 9:24 AM EST : RE: Finally able to post
-Bloodnok-
Posts: 2474
Zomgawsh Poster

Add new topic seems to have just stopped working on my site also (www.thesilentminority.co.uk). Also, my banner logo has decided it doesn't like being centred and refuses to disengage itself from the left side of the screen, whatever I tell it!


No alternate text supplied.
TopBottom

MtDewvp (New Admin) 3/5/2009 10:34 AM EST : RE: Finally able to post
MtDewvp
Posts: 484
Fingers of Fury!

Same issue on badguys.us.  Add Topic in the forums are not working.  Instead the Home page opens.  What's up?  Anyone coming up with a solution?
TopBottom

jmcmike (New Admin) 3/5/2009 10:44 AM EST : RE: Finally able to post
jmcmike
Posts: 900
Zomgawsh Poster

I have submitted a support request (more than once since their form submission does not return any sort of success message so I retried a couple times)

I know why the link is not working and here is what I sent to them.

--- Begin Ticket Message ---
Clicking on the "Add Topic" link from any of our forums takes the user back to the root of our site.

The problem seems to be due to the fact that the "Add Topic" link is improperly HTML escaping the ampersands in the query string.  For instance, to submit a new topic in the forum I linked above, the link provided through "Add Topic" is as follows:
http://xaris.guildportal.com/Guild.aspx?GuildID=166197&ForumID=826415&TabID=1407607&Action=DoAddTopic

It is possible that what I pasted will be interpolated by your ticket system so allow me to be clear.  The ampersands in the query string actually consist of an ampersand followed by the string literal "amp;" which would display an ampersand in an HTML page.

If I replace the escaped characters with literal ampersands I am able to add a topic.

I have submitted this more than once because I am not getting any positive response from the ticket submission.
--- End Ticket Message ---
TopBottom

ransim (New Admin) 3/5/2009 11:07 AM EST : RE: Finally able to post
ransim
Posts: 1093
Zomgawsh Poster

Can't add topics on our site, and our shout box is messed up. Its currently forcing to a larger size even though there isn't a long string to mess it up.

I put in a ticket because right now our site is useless.

Honestly I really do wish they would post when they're making changes or if there are issues, we pay for our site and this is probably the 3rd or 4th time in the past two weeks the site hasn't worked yet mysteriously fixed itself.


Its a bit frustrating to not receive a notice when things are broken and to have our members ask us why its not working. 

And I work in application development so it makes it all the more annoying to have zero idea whats going on. Really guys some sort of notice/update/etc, it would be nice for those of us who do choose to pay for our sites.
TopBottom

Admins Online
There are   members online.
So-and-so has logged on!
%title%
%message%