Sign Up! Login: Password: New User? Forgot? Support
Top Mods!
Wowhead Search
by sonofsamedi
Digital Clock
by Wolfar15
Admin Forums
Welcome to the GuildPortal Help Community! These forums are for admin-to-admin help.
Available Forums
Forums : Feature Discussion > Site is boggy or not coming up
Colfey (New Admin) 5/30/2012 12:53 PM EST : Site is boggy or not coming up

Colfey
Posts: 436
Fingers of Fury!

Is anyone else having issue with the site timing out, not being there, crashing or just not allowing a proper view of the site? Seems i can get on but some others can't and when i switch links i only get a white back ground and some word links at the top of the page .. Even went to Mottie's page and it is doign the same thing as our guild web page .. Other site work just fine as I tested it to see if it was only at my end. It's not as I have other members having the same issues atm
TopBottom

liley (New Admin) 5/30/2012 2:47 PM EST : RE: Site is boggy or not coming up
liley
Posts: 101
Posts With Wolves

Site is extremely slow to load.  Have had several different people try several different guildportal sites all with
 the same results.  Any info on why this is happening would be greatly appreciated.
TopBottom

Sandy Lewis (Blue Collar) 5/30/2012 8:52 PM EST : RE: Site is boggy or not coming up
GuildPortal Support
Sandy Lewis
Posts: 1153
Zomgawsh Poster

Is this still a problem?
Sandy Lewis, GuildPortal Support
Admin Community - FAQ - Videos - Support Tickets
TopBottom

Pyxia (Guild Admin) 5/31/2012 9:33 AM EST : RE: Site is boggy or not coming up
Pyxia
Posts: 3150
Zomgawsh Poster

It is still an issue for our site: chivalry.guildportal.com.

Since yesterday the site takes ages to load any page.  I tried to open a calendar event just now and it took almost a minute to load.  

--
Achievements are zen!

"But there's no sense crying over every mistake
You just keep on trying till you run out of cake."

TopBottom

Leigh (New Admin) 5/31/2012 11:16 AM EST : RE: Site is boggy or not coming up
Leigh
Posts: 183
Posts With Wolves

Having the same issue with my guild page.  Sometimes it works fine, sometimes it's laggy, and sometimes it says there's no guild page.  It's been happening for the past 2 days or so.
TopBottom

Valdaglerion (Guild Admin) 5/31/2012 1:05 PM EST : RE: Site is boggy or not coming up
Valdaglerion
Posts: 2473
Zomgawsh Poster

Our guild site has been loading very slowly too.
TopBottom

dale0404 (New Admin) 5/31/2012 1:11 PM EST : RE: Site is boggy or not coming up
dale0404
Posts: 775
Zomgawsh Poster

Same, my site takes an age to load, any news about this?

Site:

http://hopesend.republichost.com/
TopBottom

Valdaglerion (Guild Admin) 5/31/2012 1:12 PM EST : RE: Site is boggy or not coming up
Valdaglerion
Posts: 2473
Zomgawsh Poster

Just tried going from my home page to my forums and got this:
------------


Invalid Page
The page passed in via the URL (address) was invalid. It is possible it has been deleted by a site administrator.
This guild has no pages, or no pages that you are currently able to see. Click here to return to GuildPortal.com.
TopBottom

Aaron Lewis (Blue Collar) 5/31/2012 1:16 PM EST : RE: Site is boggy or not coming up
GuildPortal Dev
Aaron Lewis
Posts: 1979
Zomgawsh Poster

We are watching the site and working on the issue.
<--Sandy (on Aarons account)
Aaron Lewis, GuildPortal.com
TopBottom

dale0404 (New Admin) 6/1/2012 5:21 AM EST : RE: Site is boggy or not coming up
dale0404
Posts: 775
Zomgawsh Poster

Any further updates reference this, its getting annoyiug now.
TopBottom

Admins Online
There are   members online.
So-and-so has logged on!
%title%
%message%