Sign Up! Login: Password: New User? Forgot? Support
. welcome .
Üdvözlünk a Gods of War eu-wow guild honlapján!
. . . .

. DKP .
Member DKP
?
Spent
?
539271265_Inactive 00 0
Click on a member name to view a log of their DKP expenses, adjustments, and event attendance.
. . . .

. Members Online .
There are   members online.
. . . .

News
Other Guild News
ArchivesRSS

Indul a szekér!

539271265_Inactive, Oct 23, 07 2:53 PM.
Megvan a klánlap, üdv mindenkinek!

Egyből csapjunk is bele, plz minél hamarabb segítsetek és próbáljátok ki az oldal(ak) tartalmát, szűrjük ki hamar a hibákat, úgy tervezem hogy a fórum és az event oldalak is hamarosan életre kelnek. A roster már kész.

 Amennyiben szeretnétek ti is kreativitásotokkal fejleszteni az oldalt, hireket irni ki ugy kérlek jelentkezzetek site membernek, ez a jelenlegi OFFICEREKRE és GMRE is vonatkozik, csak ezek után tudom megadni a kellő jogosultságokat a postinghoz, a szavazások és raidnapok kiírásához.

A fórumok elérése passwordös, mert sajnos ingame után itt is hódít a spam. A jelszó guild csatin, és hamarosan guild infóban is elérhető.

Az oldalon van beépített DKP rendszer, ennek is hamarosan nekiesek, bár a végleges DKP pontok belövéséhez valószinű kell majd egy kis help off részről.

nem utolsósorban szeretném megköszönni a tagoknak, a kitartást, hogy még mindig itt vannak, nem könnyű helyzetben vagyunk voltunk, de megkérnék mindenkit hogy még elszántabban, újult erővel, egymást segítve építsük ezt a guildet, és hozzuk ki belőle azt amit lehet. Toborozzunk, szerveződjünk, legyünk aktívak.


Starmist/Pajay
. Events .
There are no upcoming events.
RSS
. . . .

. Images .
. . . .

. Shout! .
No shouts have been added yet.

. . . .

. Advertisement .
. . . .

So-and-so has logged on!
%title%
%message%